PVC Kapı ve pencere Kayseri Pimapen PVC Sandwich Panel Pencereci Duşa Kabini Panjur Garaj Kapısı Otomatik Kapı SineklikPVC Kapı ve pencere Kayseri Pimapen PVC Sandwich Panel Pencereci Duşa Kabini Panjur Garaj Kapısı Otomatik Kapı Sineklik

Telefon : +90 352 225 00 23 - 24

E-Posta : info@derapvc.com.tr

Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Pakpen Yine Devler Liginde

Pakpen Yine Devler Liginde

 Fotoğraf Ekonomi medyasının önde gelen dergilerinden Fortune, geleneksel olarak her yıl açıkladığı ‘Fortune 500 Türkiye” araştırmasının 2014 yılı sonuçlarını Temmuz 2015 sayısında açıkladı. Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan ve satış tutarları dikkate alınarak Türkiye’nin en büyük şirketlerine yer verilen araştırmada Pakpen olarak 304’üncü büyük şirket olduk. Aynı araştırmanın, faaliyet gösterdiğimiz İnşaat Malzemeleri kategorisi ciro sıralamasında Türkiye’n

Ekonomi medyasının önde gelen dergilerinden Fortune, geleneksel olarak her yıl açıkladığı ‘Fortune 500 Türkiye” araştırmasının 2014 yılı sonuçlarını Temmuz 2015 sayısında açıkladı.

Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan ve satış tutarları dikkate alınarak Türkiye’nin en büyük şirketlerine yer verilen araştırmada Pakpen olarak 304’üncü büyük şirket olduk.

Aynı araştırmanın, faaliyet gösterdiğimiz İnşaat Malzemeleri kategorisi ciro sıralamasında Türkiye’nin 3’üncü büyük şirketi olan Pakpen, Konya özelinde de yine üçüncü sırada yer aldı.

Bizi devler liginde bir kez daha gururlandıran bu başarıda; kurucularımızın, her bir çalışma arkadaşımızın, müşterilerimizin, tedarikçilerimizin, finansörlerimizin ve tüm iş ortaklarımızın çok önemli katkılarının olduğunu biliyor, bu vesile ile  tüm paydaşlarımızı kutlayarak teşekkürlerimizi sunuyor ve Pakpen Ailesi olarak daha nice başarılara birlikte imza atmayı diliyoruz.


05:29, 02.07.2015

kayseri pimapen